ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

H Δ. Αντωνόπουλος Α.Ε. στην εποχή της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης

Με διαχρονικά καινοτόμα φιλοσοφία, αλλά και ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, οι FIAT, ALFA ROMEO, FIAT PROFESSIONAL, JEEP, κινούνται με γρήγορους ρυθμούς στην ανάπτυξη της νέας εποχής της ηλεκτροκίνησης.

Ήδη η Δ. Αντωνόπουλος Α.Ε, έχει εφοδιαστεί με φορτιστές οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως τα νέα Fiat 500 και Fiat Professional Ducato, αλλά και Plug-in Hybrid μοντέλων, όπως τα καινοτόμα Jeep 4xe.

Οι συγκεκριμένοι φορτιστές μέγιστης ισχύος 22kW φορτίζουν με ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια τα οχήματα, ενώ είναι τοποθετημένοι τόσο σε εξωτερικούς χώρους, όσο και εσωτερικούς των εγκαταστάσεων. 

Παράλληλα με τις επενδύσεις σε υλικοτεχνικές δομές, το προσωπικό πωλήσεων, αλλά και υπηρεσιών After Sales της,  η Δ. Αντωνόπουλος Α.Ε, έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ώστε να είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών με ηλεκτρικά ή εξηλεκτρισμένα οχήματα. Με αυτό τον τρόπο, η ανάπτυξη νέων εξηλεκτρισμένων προϊόντων, δομών φόρτισης, προηγμένων τεχνολογιών, αλλά και υπηρεσιών που θα κάνουν πιο διαφανή και προσιτή τη χρήση των ηλεκτρικών και plug-in hybrid μοντέλων, αποτελούν στοιχεία που θα οδηγήσουν σε μια πιο άνετη, φιλική -για το χρήστη και το περιβάλλον-, αλλά και προσιτή για όλους εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης..   

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ